Beleef Israël met uw eigen privé gids!

Israël is een land met ongekend veel mogelijkheden. Op 14 mei 1984 proclameerde David Ben Goerion, de nieuwe Israëlische premier, in het Tel Aviv Museum de onafhankelijkheid van de Joodse staat
Israël. Er is geen andere plek op aarde waar zoveel geschiedenis te bekijken is als in Israël. Het huidige Israël ligt in het oude Palestina dat deel uitmaakte van het grotere rijk Kanaän dat er al was omstreeks het jaar 2000 voor Christus. Israël is vrijwel altijd een land geweest waar veel over te doen is geweest. De eerste echte steden in Kanaän zijn waarschijnlijk rond 2700 voor Christus gesticht. Lange tijd was het rustig in Kanaän. Rond 2500 voor Christus kwam daar verandering in. Meer en meer volken wilden gebruikmaken van het land en de voordelen die het bood. Na vele jaren die doorgingen en waarin meerdere volken, zoals bijvoorbeeld de Feniciërs en Romeinen zich verstigden in Israël, komen we aan bij 2020. Zoals eerder gezegd is er ontzettend veel gebeurd door de jaren heen. Hierdoor is Israël ontzettend veelzijdig, en kun je hier als reiziger enorm veel bezienswaardigheden bezoeken en activiteiten ondernemen. Israël biedt uitdagingen voor jong en oud.

Avner Muller is privé gids die u graag meeneemt anno nu om zogezegd een reis ‘terug in de tijd’ te maken. Hij kent het land als geen ander. Van de Golan gebergten in het noorden tot Eilat in het zuiden van Israël. Geen gebied is Avner te gek, en door zijn kennis van flora en fauna weet hij elke reis uniek te maken.

Voordelen privé gids

Het hebben van een privé gids in Israël heeft vele voordelen. Avner beschikt over eigen vervoer. Hierdoor bent u als reiziger niet gebonden aan de planning en regels van een grote reisorganisatie. Hierdoor kunt u zelf kiezen op welke manier, en weke plaatsen u wilt bezoek in Israël. Met Avner als uw privë gids in Israël hoeft u zich hierover dus geen zorgen te maken. Avner past zoch volledig aan en zet zich in om uw reis tot een waardevolle en onvergetelijke reis te maken die u zich nog lang zul herinneren.

Niet is te gek

Zoals eerder aangegeven zijn er vele mogelijkheden in Israël. U kunt op Jeeptoch gaan, of een helikoptervlucht maken boven Jeruzalem. Avner heeft vele contacten en neemt graag al het werk uit handen. U hoeft enkel aan te geven wat uw wensen zijn en Avner neemt met u de mogelijkheden door. Door het hebben van eigen vervoer is er ook tijdswinst, U hoeft niet te wachten op andere reizigers, en kunt rechtstreeks van plek naar plek reizen.

Luxe reizen

Door de vrijheid en mogelijkheden kunt u de reis met Avner als privé gids beschouwen als pure luxe. Een reis naar Israël, volledig afgestemd op uw wensen is wat u te wachten staat als u Israël ontdenkt met Avner.

Wilt u eer informatie over de reismogelijkheden, of alvast aan afspraak maken, klik dan op onderstaande knop.