Privé Reizen: Bekijk Israel op je eigen manier!

Israel is het middelpunt van de wereld. Het is de bakermat van vele geloven. en een land met een enorm rijke historie. Daarnaast is er voor iedereen wel iets te vinden wat interressant is. In het levendige centrum van Tel Aviv kun je ongestoord genieten van de vele restaurants, het strand en het uitgaansleven. Voor meer historie is een bezoek aan Jeruzalem absoluut de moeite waard. Je ervaart de rijke geschiedenis van deze stad waar zo veel gebeurd is en om te doen is.

Omdat je als reiziger je eigen interresses en wensen hebt is een privé reis ideaal. Je bent niet gebonden aan tijden of een schema. Je kunt zelf aangeven waar je het liefst naar toe gaat en op welk moment je dat doet. Avner is een ervaren gids met inmiddels jaren ervaring als priv;e gids in Israel. Hij weet precies hoe je het beste reizen kan en heeft enorm veel kennis over alle aspecten van het land Israel. Hij kan je adviseren op welke manier je het beste je reis kan inplannen en hoe je het meeste uit je reis kunt halen. Zelf hoef je alleen een ticket te boeken en Avner zorgt voor de rest. Hij beschikt over vervoer en regelt graag de overnachtingen. Er is veel mogelijk, en alles is te overleggen. Voor een reis om nooit te vergeten door het prachtige Israel ben je bij Israel Tours aan het juiste adres!