Steden tours

01-2

Jeruzalem

Jeruzalem is een van de twintig oudste bewoonde steden ter wereld. De oude Kanaänitische stad is de bakermat van het jodendom en het christendom. De stad en bepaalde plaatsen daarin worden door volgelingen van deze religies en door de islam als heilig beschouwd.

02-2

Tel Aviv

Tel Aviv is na Jeruzalem de bekendste stad van Israël. Het is de meest bruisende stad van Israël op het gebied van cultuur, uitgaan en hippe restaurants. Een stad die je moet beleven!

03-2

Haifa

Haifa is een prachtige havenstad in Noord-Israël, op het noordelijkste gedeelte van het Karmelgebergte en aan de Middellandse Zee.

04-2

Gastronomie in de steden

Israël heeft veel te bieden op het gebied van smaken en gastronomie. Elke stad heeft haar eigen bijzondere markten en restaurants. Beleef een smaakvolle tocht door en proef alle facetten van een smaakvol Israël.

05-2

Tel Aviv – De stad die nooit slaapt

Tel Aviv bruist altijd: de Middellandse Zee fonkelt 365 dagen per jaar en de nacht kent geen einde. In de meest tolerante metropool van Israël viert de bevolking het leven en de vrijheid, zelfs als de politieke toestand zich verscherpt.